Rastislav Búgel Hokej

Hokejová extraliga štartuje: Nitra začne na ľade Popradu

Štart nového ročníka hokejovej extraligy 2014/2015 je na spadnutie. Obhajcovia striebra patria aj tento rok medzi favoritov súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová extraliga štartuje: Nitra začne na ľade Popradu
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejisti ukončili svoju prípravu, počas ktorej vyskúšali rôzne nové tváre. Nitru preverilo niekoľko kvalitných súperov. Aktuálne sa netrpezlivo očakáva štart nového ročníka hokejovej extraligy. Súťaž ponesie aj v novom ročníku názov Tipsport extraliga. Jedná sa už v poradí o 22.ročník sezóny najvyššej súťaže na Slovensku.

Bez zmeny

V ročníku 2014/2015 sa predstaví rovnaké zloženie tímov ako v minulej sezóne. Na ľade tak o titul zabojujú favorizované Košice s Nitrou, ďalej sa budú snažiť presvedčiť tímy Žiliny, Banskej Bystrice, Piešťan, Popradu, Skalice, Zvolena, Martina a Dukly Trenčín. Ani tento rok nebude chýbať projekt slovenskej hokejovej „dvadsiatky“.

Skoršia hodina

Dovedna nás čaká 54 extraligových kôl základnej časti. Tímy sa stretnú trikrát doma a trikrát na ľade súpera. Hrať sa bude v utorok, piatok a v nedeľu. V Nitre sa zápasy začnú vždy o 17:00 hodine. Rovnako to bude aj v Poprade. V ostatných mestách je štart zápasov naplánovaný na 18:00 hodinu.

Nitra začne v Poprade

V prvom kole sa nitrianski hokejisti predstavia pred publikom na ľade súpera. O prekvapenie sa bude snažiť tím z Popradu, ktorý bude chcieť zobrať vietor z nitrianskych plachiet hneď v úvode. Prvé kolo je na programe v piatok 12.septembra, kedy sa môžeme tešiť na zápas HK Poprad – HK Nitra o 17:00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM