Rastislav Búgel Hokej

Hokejová dvadsiatka sa pripravuje do Švajčiarska: V nominácii aj útočník z Nitry

Mladí slovenskí hokejisti sa pripravujú na turnaj vo Švajčiarsku. Do nominácie sa prebojoval aj talentovaný nitriansky útočník.

Ilustračný obrázok k článku Hokejová dvadsiatka sa pripravuje do Švajčiarska: V nominácii aj útočník z Nitry
Zdroj: TASR

Už na konci júla začnú slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov prvým spoločným zrazom v Bratislave prípravu na sezónu 2014/2015. Počas prvého augustového víkendu odohrajú zverenci trénera Ernesta Bokroša tri zápasy v rámci turnaja U20 Summer Hockey Challenge vo švajčiarskom Zuchwille. Na ňom si zmerajú sily proti Česku, Nemecku a domácemu Švajčiarsku.

Kouč Bokroš sa rozhodol do reprezentačného výberu nominovať aj dvoch najskúsenejších hráčov tejto vekovej kategórie Martina Réwaya a Petra Cehlárika. „Dvadsiatka“ sa v auguste okrem turnaja v Zuchwille predstaví aj na podujatiach Rona Cup v Trenčíne (14. 8. – 16. 8.) a na Tatranskom pohári v Poprade (21. 8. – 23.8.). Informovala o tom oficiálna webstránka Slovenského zväzu ľadového hokeja.

Do nominácie SR „20“ na výcvikový tábor v Bratislave (28.júla – 30.júla) a turnaj vo švajčiarskom Zuchwille sa prebojoval aj nitriansky útočník Lukáš Tábi (MMHK Nitra).

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM