Rastislav Búgel Hokej

Hokejistov dnes čaká Banská Bystrica: Aké boli doterajšie spoločné zápolenia oboch tímov?

Nitrianski hokejisti cestujú počas 33. kola Tipsport extraligy na ľad Banskej Bystrice. Pozreli sme sa, ako sa v doterajšom priebehu darilo obom tímom.

Ilustračný obrázok k článku Hokejistov dnes čaká Banská Bystrica: Aké boli doterajšie spoločné zápolenia oboch tímov?
Foto: Rastislav Búgel

33.kolo najvyššej slovenskej hokejovej ligy prinesie zápas s poriadnym nábojom. Stretne sa totiž druhá Nitra s treťou Banskou Bystricou. Jedná sa o zápas s priamym bojom o druhú priečku. Nitrania v prípade prehry môžu klesnúť opäť nižšie. Bystrica sa môže vyšvihnúť na druhú pozíciu.

Hokejisti spod Zobora majú po 34 odohraných zápasoch na svojom konte 71 bodov. Banská Bystrica odohrala rovnaký počet zápasov so ziskom 68 bodov. Na prvé Košice Nitra stráca jediný bod a tak v prípade úspechu môže opäť ohroziť ich pozíciu lídra.

Nitra to v tejto sezóne na Banskú Bystricu poriadne nevie. Z troch zápasov zverenci trénera Stavjaňu vyhrali jediný. Koncom septembra barani na nitrianskom ľade vyhrali 4:6, o tri týždne cestovala Nitra na bystrický ľad, tam dostali Corgoni poriadne poza uši a domov sa vracali s prehrou 3:7. Až v druhej polovici novembra sa Nitra dočkala. Naberajúcu hernú pohodu zužitkovali aj pred domácim publikom, kde konečne Bystricu porazili 5:2.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM