Rastislav Búgel Hokej

Hokejistom sa rozrástol realizačný tím: Nitra získala trénera brankárov so skúsenosťami z KHL!

Nitriansky hokejový tím sa aktívne pripravuje na nadchádzajúcu extraligovú sezónu. V tíme nastalo niekoľko zmien aj na postoch realizačného tímu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejistom sa rozrástol realizačný tím: Nitra získala trénera brankárov so skúsenosťami z KHL!
Zdroj: TASR

Slovenský hokejový vicemajster sa aktívne pripravuje na nadchádzajúcu sezónu, v ktorej hlavne diváci budú očakávať vysoké umiestnenia svojich miláčikov. Hokejistom sa skončila dlhá letná príprava na suchu a čakajú ich tri týždne voľna. Ako pre stránku HK Nitra potvrdil tréner Antonín Stavjaňa, chalani sa opäť stretnú 21. júla. Na ľad spolu vykorčuľujú o týždeň neskôr, 28. júla.

Skúsený tréner

Do realizačného tímu pribudol tréner brankárov Daniel Makóni. Ten v minulosti pôsobil v KHL v klube Lev Poprad, v Košiciach a v Českej republike. „Chceli sme ho hlavne kvôli mladším chalanom, ktorí potrebujú kvalitné vedenie najmä čo sa týka špecifickej brankárskej techniky. Osobne vnímam jeho príchod do Nitry ako veľmi pozitívny posun,“ povedal pre klubový web Antonín Stavjaňa.

Zámorský obranca

K tímu sa pridal aj fyzioterapeut Maroš Drinka, ktorý sa podľa Stavjaňu zameriava na problémy hráčov. Ako prezradil tréner HK Nitra pre klubový web, pracuje sa aj na príchode jedného zámorského obrancu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM