Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti vstúpili do Memoriálu s remízou: V ďalšom zápase bude chytať Kristan!

Hokejisti HK Nitra sa predstavili na prvom zápase Memoriálu Pavla Zábojníka. Premiéra priniesla remízu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti vstúpili do Memoriálu s remízou: V ďalšom zápase bude chytať Kristan!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski hokejisti nastúpili na prvý zápas Memoriálu Pavla Zábojníka proti Banskej Bystrici. Nitrania sa ujali vedenia v deviatej minúte prvej tretiny. Po dôraznej hre pred bránou sa podarilo Bajtekovi využiť prvú presilovú hru v zápase. O necelé dve minúty už bolo skóre dorovnané. Peknou strelou nedal bystrický strelec za Nitru chytajúcemu Zimovi žiadnu šancu.

Vyrovnaný zápas

Štyri minúty po začiatku prostrednej časti zápasu sa dostala Banská Bystrica do vedenia. Handlovský našiel Whitea pred nitrianskou bránou a ten bez väčších problémov skóroval. Následne sa Nitra dostala do nelichotivej situácie, z ktorej ju vytiahol až v 58. minúte Kováčik. Na ľade zabojoval Milo, ktorý prihrával Hamrákovi, ktorý spoza brány nahodil puk do skrumáže pred bystrickou bránou. Do odkrytej brány vyrovnával spomenutý Kováčik. Do konca riadneho hracieho času sa už skóre nemenilo. Na nájazdy vyhrala Nitra po góloch Pupáka a Tománeka.

„Proti Jihlave do zápasu zasiahnu všetci, ktorí v prvom zápase mali voľno – teda Segľa, Rapáč, mladý Hamrák, Závodský a Jurák. Do bránky pôjde Kristan,“ povedal pre oficiálnu stránku HK Nitra tréner Antonín Stavjaňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM