Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti tretí po základnej časti: Nitra uštedrila Piešťanom kanára

Pod Zoborom do stretnutia nenastúpili brankárske jednotky ale ich náhradníci Hollý a Ondrejka. Nitra nakoniec ukončila základnú časť na výbornom treťom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti tretí po základnej časti: Nitra uštedrila Piešťanom kanára
Zdroj: TASR

Nitrianska kanonáda

Brankár hostí kapituloval už v 4 minúte, keď Stümpel v útočnom pásme posunul puk Pupákovi a ten prudkou sstrelou do protipohybu brankára Ondrejku otvori skóre.

Ďalší gól prišiel až v 24. minúte, keď po prihrávke Piataka voľný Kadura zblízka skóroval. Potom si v priebehu 77 sekund postupne sadli na trestnú lavicu traja Piešťanci, čo domáci potrestali dvomi gólmi v rozpätí 16 sekund, keď najskôr Hamrák strelou bez prípravy nezaváhal a potom pohotovou strelou spomedzi kruhov skóroval Hrnka. V polovici zápasu predviedli Kadura s Drgoňom pästný súboj, v ktorom o hlavu menší nitriansky útočník dostal piešťanského obrancu na ľad a obaja šli predčasne do kabíny. Domáci diváci sa tešili aj v 35. minúte, keď obranca Trefný, hrajúci na pozícii krídelníka, unikol dvojici obrancov hostí do brejku a rutinérsky „zavesil“- 5:0.

Hollý so shootoutom

V úvode tretej tretiny nahodil Bača puk od modrej čiary na bránu hostí a Stümpel poslal odrazený puk do siete, čím prerušil streleckú smolu a zaznamenal tak prvý gól v kalendárnom roku. Do konca stretnutia už gól nepadol a Havrani si tak spod Zobora odviezli „kanára“.

Nitra - Piešťany
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM