Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti pri chuti : Doma rozstrieľali prvoligovú Trnavu!

Nitrianski hokejisti potešili svojich fanúšikov. Doma si hladko poradili s tímom Trnavy.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti pri chuti : Doma rozstrieľali prvoligovú Trnavu!
Foto: Rastislav Búgel

Hokejisti HK Nitra privítali na domácom ľade tím HK Gladiators Trnava. V šiestej minúte sa ako prví presadili hostia. Nitra zrovnávala až začiatkom štrnástej minúty zásluhou Tománekovej dorážky. V prvej tretine sa už stav nemenil a tak išli tímy do šatní za nerozhodného stavu 1:1.

Nitra pri chuti

Už v úvode prostrednej časti hry sa samostatne presadil Chrenko (2:1). Takmer desať minút Nitra nevedela vsietiť ďalší gól. To sa podarilo až v 31. minúte Seglovi. O minútu neskôr strelou pri vyrážačku skóroval Miroslav Kováčik (4:1). Trnava sa nešťastnou dorážkou Ordzovenského do vlastnej brány dostala späť do zápasu (4:2). Dve sekundy pred koncom však bekhendom zvyšuje Novák (5:2).

Trnava bez šance

V 43. minúte si puk za bránu hostí potiahol Chrenko. Následne posunul puk na Kováčika a ten bez problému premenil. O dve minúty neskôr sa po nahodení z nemožného uhla presadil Bajtek (7:2). V 54. minúte posúval puk na rozbehnutého Stumpela Tománek. Nitriansky kapitán jemným tečom posielal puk k pravej tyči súperovej brány (8:2). Trnava začala o 30 sekúnd s presilovou hrou, ktorú aj bleskovo využila (8:3). Nitra tak prvoligovej Trnave nedala žiadnu šancu a pripísala si vysoké víťazstvo za stavu 8:3.

V samostatných nájazdoch premenila iba štvorica Nitranov: Chrenko, Štumpf, Kováčik a Novák.

Video zo zápasu pre vás pripravujeme!

HK Nitra - HK Gladiators Trnava
1
Galéria
HK Nitra - HK Gladiators Trnava
39
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM