Monika Földešiová Iné športy

Hokejbalová pozvánka na finále !!!

Finále hokejbalovej extraligy medzi HBK Nitrianski Rytieri a Ružinov Bratislava je už predo dvermi, našich hráčov čakajú počas víkendu dva, dúfajme že víťazné, zápasy na domácej pôde.

Organizátori klubu navyše pre nitrianskych fanúšikov pripravili malé „kultúrne okienko“ v podobe speváka kapely Desmod Kulyho a tiež českého interpreta a herca Dana Landu. Zlatý slávik Mário Kollár zaspieva v sobotu pred zápasom štátnu hymnu. Legendárny český spevák sa predstaví v rovnakej úlohe pred nedeľňajším finálovým stretnutím.

O príprave pred finálovým zápasom sme sa rozprávali s trénerom HBK Nitrianski Rytieri. „Pripravujeme sa tak, ako počas sezóny na každý zápas. Určite, ale finále je finále. Skôr sme rozoberali taktikou a ladíme chybičky, ktoré sme mali v poslednom semifinálovom stretnutí,“ reagoval tréner Richard Mráz starší. „Nálada je veľmi dobrá, chalani po vyhratom zápase na Doprastave sú správe naladení. Nikto sa, ale neuspokojuje s doterajším úspechom a všetci budú bojovať naplno,“ pokračoval hlavný tréner. Rytieri sa dohodli, že ak postúpia do finále tak prídu na zápas v oblekoch. Príde aj hlavný tréner v gala? „Určite áno, keď mužstvo sa tak dohodlo, tak ani tréner nesmie ostať mimo,“ reagoval hneď hlavný tréner Richard Mráz. ** NEZABUDNITE! V sobotu aj v nedeľu o 13:00 hod. na vedľajšej ľadovej ploche v Nitre vás čakáme s pripravenými hlasivkami, bubnami či rapkáčmi :) Nielen slovenský hokej ale aj nitrianski hokejbal si zaslúži podporu z vašej strany. Všetci ste srdečné vítaní.**

www.hbknitrianskirytieri.sk

hbk rytieri
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM