Rastislav Búgel Iné športy

Hokejbalisti nestačili na lídra súťaže: Nitra doma prehrala s hráčmi Martina!

Nitrianski hokejbalisti sa predstavili pred domácim publikom. Vo vyrovnanom zápase nestačili na hráčov z martinského extraligového tímu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejbalisti nestačili na lídra súťaže: Nitra doma prehrala s hráčmi Martina!
Foto: Rastislav Búgel

Hokejbalisti HBK Nitrianski Rytieri Nitra privítali na domácom ihrisku pod hradom priebežného lídra extraligovej tabuľky. Nitrania sa súpera nezľakli a hneď od úvodu stretnutia bolo jasné, že diváci uvidia vyrovnané hokejbalové stretnutie.

Tesná výhra hostí

V prvej tretine sa hral vyrovnaný hokejbal. Oba tímy sa snažili neurobiť chybu, ktorá by súperovi mohla pomôcť dostať sa do vedenia. Vyrovnaná prvá tretina extraligového stretnutia tak napokon skončila za bezgólového stavu 0:0.

Skóre zápasu sa otváralo v prostrednej časti hry. Po atraktívnej akcii sa presadil Riegel obliekajúci dres Nitrianskych Rytierov. Za stavu 1:0 v prospech Nitry sa skončila prostredná tretina.

Do poslednej tretiny lepšie vstúpili hostia. Líder extraligovej tabuľky nechcel pripustiť prekvapenie. V drese Martina sa najprv presadil Ďurkovič (1:1). Skóre zápasu uzatváral opäť hosťujúci hráč. Strelcom víťazného gólu hostí sa stal štvrtý najproduktívnejší hráč extraligy Martin Kollár. Nitra tak napokon v domácom prostredí podľahla vedúcemu tímu ligy futbalový rozdielom za stavu 1:2.

HBK Nitrianski Rytieri Nitra – Imperial Vitamins Martin 1:2 (0:0, 1:0, 0:2)

HBK Nitrianski Rytieri - Imperial Vitamins Martin
31
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM