Rastislav Búgel Hokej

Hokej v Nitre neumiera!

Stavjaňa sa stal novým kormidelníkom nášho extraligového celku. K hokeju ho vrátila práve ponuka z nitrianskeho HK. Karola Kolečániho tak vytlačil na post asistenta. Nitriansky hokej pomaly ožíva.

Po katastrofálnej sezóne 2011/2012, kedy sa Nitra umiestnila beznádejne posledná a trénerské mená sa menili ako na bežiacom páse, sa svieži vietor do plachiet pokúsi vniesť stará známa dvojica. Úlohu budú mať neľahkú. Antonín Stavjaňa a Karol Kolečáni sú duo ktoré Nitra dobre pozná.

Predbežná zostava na prvom spoločnom tréningu bola viac ako zaujímavá. Objavujú sa v nej aj staré známe mená. Fanúšik hokeja by však nemal byť v rozpakoch. Hokej v Nitre sa snaží ožiť a vo vnútri klubu sa intenzívne pracuje. Brankárska otázka je ďalej otvorená, klub o nej chce rozhodovať v najbližšej dobe.

Zostava na prvom tréningu:

[blockquote]Matej Kusý

Ľubomír Vosátko, Matúš Rais, Peter Ordzovenský, Peter König, Martin Bača, David Arvay, Filip Kuzma

Marek Mašlonka, Matej Hamrák, Martin Segľa, Albín Podstavek, Roman Tománek, Tomáš Hrnka, Ján Románek, Michal Krištof, Matej Bene, Dominik Kadura, Maroš Goga, Michal Jasinský, Michal Kluka, Edmund Piačka[/blockquote]

nitra24.sk/hknitra

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM