Monika Földešiová Hokej

Hokej: Nitra získala českého útočníka Korhoňa

Extraligový tím HK Nitra sa pred reprezentačnou prestávkou posilnil o českého útočníka Ľubomíra Korhoňa.

„Ľubomír Korhoň prichádza na mesačnú skúšku, ak sa bude trénerom pozdávať, zostane v Nitre do konca aktuálnej sezóny. Museli sme reagovať na situáciu v útoku, keďže momentálne nám pre zranenia chýbajú Kollár, Kováčik a najnovšie aj Garip Saliji. U všetkých troch by malo ísť o dlhší výpadok, preto sme potrebovali získať útočníka,“ povedal pre hokejportal.sk generálny manažér Nitry Róbert Endrödy.
Tridsaťdvaročný útočník odohral v českej extralige celkovo 417 duelov s bilanciou 99 gólov a 74 asistencií. Obliekal dresy Zlína, Liberca,„Ľubomír Korhoň prichádza na mesačnú skúšku, ak sa bude trénerom pozdávať, zostane v Nitre do konca aktuálnej sezóny. Museli sme reagovať na situáciu v útoku, keďže momentálne nám pre zranenia chýbajú Kollár, Kováčik a najnovšie aj Garip Saliji. U všetkých troch by malo ísť o dlhší výpadok, preto sme potrebovali získať útočníka,“ povedal pre hokejportal.sk generálny manažér Nitry Róbert Endrödy.
Tridsaťdvaročný útočník odohral v českej extralige celkovo 417 duelov s bilanciou 99 gólov a 74 asistencií. Obliekal dresy Zlína, Liberca, Třinca, či Brna, vyskúšal si aj fínsku a švédsku najvyššiu súťaž. Třinca, či Brna, vyskúšal si aj fínsku a švédsku najvyššiu súťaž.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM