Rastislav Búgel Krimi

Hliadka polície zasahovala: Traja mladíci (19) na Borine fajčili trávu

Hliadka mestskej polície kontrolovala priestranstvo na tzv. Šibeničnom vrchu. Uvidela troch mladíkov postávajúcich pri bongu vyrobenom z plastovej fľaše. Chlapci fajčili trávu.

Ilustračný obrázok k článku Hliadka polície zasahovala: Traja mladíci (19) na Borine fajčili trávu
Zdroj: TASR

Motohliadka mestskej polície sa zamerala na kontrolu priestranstva medzi ulicami Slnečná a Inovecká. Je verejne známe, že sa na týchto miestach schádza mládež. Nechávajú tu po sebe odpadky a narúšajú verejný pokoj.

Ako sa auto polície blížilo na určené miesto, policajti uvideli trojicu mladíkov ako postávajú pri betónovom objekte. Pred nimi stála plastová fľaša upravená na tzv. bongo. Z neho chlapci fajčili marihuanu.

Chlapci (19) nič netajili a policajtom sa priznali. Jeden z nich dobrovoľne odovzdal jednému z policajtov plastové vrecko s nasušenou drogou.

„Pre podozrenie z trestného činu nedovolenej držby omamnej a psychotropnej látky boli na miesto privolaní príslušníci Policajného zboru Slovenskej republiky, ktorí mládencov eskortovali na Obvodne oddelenie Policajného zboru v Nitre na Nábrežie mládeže,“ informuje portál mestskej polície.

Pri osobnej prehliadke sa u jedného z mladíkov našlo ďalšie plastové vrecko so sušinou. Mladík sa pred zrakom polície snažil drogu ukryť v spodnej bielizni.

Nitra24.sk/mspnitra

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM