Lucia Lauková Kultúra

HLASUJTE: Z Nitry pochádza množstvo kapiel. Ktorá je vaša TOP?

V Nitre vzniklo množstvo výborných hudobných telies. Niektoré z nich zažiarili viac, iné menej. Rozhodnite, ktorá je pre vás tá najlepšia?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Z Nitry pochádza množstvo kapiel. Ktorá je vaša TOP?
Zdroj: Dnes24.sk

Núdza o dobré kapely v Nitre naozaj nehrozí. Okrem koncertov, sa nám viaceré pripomínajú aj z éterov slovenských rádií. Bez ohľadu nato či sa stali slávnymi alebo nie, všetky vybrané kapely v našom zozname majú niečo spoločné. Začínali v Nitre, ako lokálna kapela s ambíciami niekedy dobyť hudobný svet, inokedy len zabaviť sa v skúšobni.

Rozhodnúť o tom, ktorá je tá najlepšia, nie je ľahká úloha. Aj tu platí známe sto ľudí, sto chutí. Počet hlasov pri jednotlivom umelcovi však určite naznačí, ktorá kapela má v Nitre najviac fanúšikov. V neposlednom rade každý hlas poteší daného interpreta, ktorému aj takto vyjadríte svoju podporu.

V našom zozname sa nachádzajú interpreti, ktorí svojou hudbou prerazili doma i v zahraničí. Hrajúce na veľkých, ale i lokálnych festivaloch. Skupiny, ktoré v písaní textov ostali verní slovenčine, ale aj kapely spievajúce v angličtine. Kritériá si môžete určiť sami. Vaša top kapela, môže byť tá, ktorej pieseň si dáte hlasnejšie v rádiu, ktorej CD si kúpite alebo, ktorú si nenecháte ujsť na koncerte.

Hlasujte! Ktorá z vybraných nitrianskych kapiel je vaša najobľúbenejšia?

HLASUJTE: Z Nitry pochádza množstvo kapiel. Ktorá je vaša TOP?
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM