Rastislav Búgel Hokej

HK Nitra vystuží obranu: Pod Zobor prichádza Branislav Mezei!

Nitriansky hokejový klub nepodáva presvedčivé výkony. Vedenie postupne siaha po skúsených hráčoch. Do Nitry sa tak vracia Branislav Mezei.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra vystuží obranu: Pod Zobor prichádza Branislav Mezei!
Zdroj: TASR

Po desiatich rokoch sa na slovenskú scénu vracia skúsený hokejový obranca Branislav Mezei. 34-ročný hokejista vystuží obranné rady extraligovej Nitry. Skúsený hráč sa v Nitre predstavil spolu s tímom v tréningovom procese počas leta.

Mezei sa na ľad postaví už v domácom zápase proti Trenčínu. „Chceme posilniť našu chorú defenzívu,“ povedal pre hokejportal.net riaditeľ klubu Ján Plandora. Branislav Mezei by mal v Nitre pôsobiť do reprezentačnej prestávky. „Zatiaľ sme sa s Braňom dohodli do reprezentačnej prestávky a následne bude všetko závisieť od toho, či dostane nejakú adekvátnu ponuku,“ povedal Plandora.

Do tej doby by sa do tímu mali znova vrátiť zranení hráči, ktorí Nitre citeľne chýbajú. „Počas prestávky by sa mal uzdraviť Ordzovenský a o niečo neskôr aj Kuzma, takže to bude o niečo lepšie. Ale momentálne máme s obrancami problémy, preto sme radi, že nám Braňo pomôže," povedal pre hokejportal.net Ján Plandora.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM