Rastislav Búgel Hokej

HK Nitra už s Domianom neráta: Pomôcť by mohol Mezei

Hokejovému extraligistovi HK Nitra by mohol v úvode novej sezóny pomôcť aj obranca Branislav Mezei. Pod Zoborom nebude pôsobiť útočník Martin Domian, do ligy by mali Nitrania vykročiť s brankárskou dvojicou Vlastimil Lakosil - Igor Cibuľa.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra už s Domianom neráta: Pomôcť by mohol Mezei
Foto: Rastislav Búgel

Zverenci trénera Antonína Stavjaňu absolvovali v uplynulých dňoch 21. ročník RONA Cupu, na ktorom obsadili 4. priečku. „Momentálne máme trochu problémy s obrancami a jedného ešte budeme hľadať. V útoku sme ukončili skúšku Martina Domiana. Aj keď v príprave nehral zle, vzhľadom na konkurenciu a naše ambície v lige nepresvedčil až tak, aby získal trvalé miesto,“ ozrejmil na oficiálnom klubovom webe Stavjaňa.

Chytal dobre

Svojimi výkonmi ho však zaujal 22-ročný brankár Igor Cibuľa, ktorý v uplynulých dvoch sezónach kryl vo Zvolene chrbát Marekovi Šimkovi. Hoci v zápase proti Komete Brno inkasoval päť gólov, pod Zoborom s jeho službami počítajú. „S Brnom chytal veľmi dobre, aj keď dostal päť gólov. Myslím si, že dvojica Lakosil – Cibuľa by v tento moment mala byť tá, s ktorou vstúpime do ligy,“ dodal český kormidelník.

Možno s Mezeiom

V defenzíve extraligového vicemajstra by sa v úvode nového ročníka mohol objaviť aj skúsený Branislav Mezei. „Ak by pomohol aspoň na začiatku, bolo by to skvelé. Videli sme, že jeho kvalita je skutočne na vyššej úrovni,“ uviedol Stavjaňa.

Foto: ilustračné

Martin Domian
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM