Rastislav Búgel Hokej

HK Nitra ulovil ďalšieho Kanaďana: Po Lalibertém prichádza útočník Judd Blackwater!

Nitriansky hokejový klub HK Nitra posilňuje svoj káder aj počas súťaže. Vedenie klubu loví v zámorských vodách. Pod Zobor prichádza ďalší Kanaďan.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra ulovil ďalšieho Kanaďana: Po Lalibertém prichádza útočník Judd Blackwater!
Zdroj: YouTube.com

Len nedávno obyvateľov Nitry potešila správa o príchode kanadského hráča Davida Laliberté. Nová posila sa hneď chytila a v dvoch zápasoch strelil Laliberté tri góly. Práve teraz prichádza ďalší dôvod na radosť.

Ako informoval klub HK Nitra, pod Zobor to má namierené ďalší Kanaďan. Jedná sa o hráča menom Judd Blackwater. Podľa informácií na stránke HK Nitra sa jedná o kreatívneho stredného útočníka. Kanaďan je na Slovensku už od pondelka a s tímom bude trénovať počas celej reprezentačnej prestávky.

Premiéra v slovenskej Tipsport Lige čaká Blackwatera už o týždeň v zápase proti Banskej Bystrici.

28-ročný útočník má skúsenosti s viacerými súťažami. Padalo mu to hlavne v ECHL, AHL, ale aj EBEL lige. „Neboli sme spokojní s hrou prvých dvoch formácií. Dlhšie sme riešili príchod Lalibertého a Blackatwera, pričom príchod druhého menovaného sa podaril až teraz. Chceli sme posilniť pozíciu stredného útočníka aj s výhľadom do budúcnosti, nakoľko v tíme máme dvoch starších centrov,“ povedal pre klubový web riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik. Zároveň dodal, že Blackwater sa vie presadiť strelecky, dokáže pripraviť gól a zároveň hrá dôrazne a tvrdo.

Pozrite si hokejové umenie kanadského útočníka v priloženom vi­deu!

Môže vás zaujímať:

HK Nitra s novou posilou: Pod Zobor prichádza kanadský hráč Laliberté, skúsenosti má aj z NHL

VIDEO: HK Nitra ulovil ďalšieho Kanaďana
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM