Rastislav Búgel Hokej

HK Nitra s druhou prehrou v príprave: Hokejisti podľahli v Piešťanoch

Nitriansky hokejový klub HK Nitra cestoval na svoj ďalší prípravný zápas do neďalekých Piešťan. Nitra napokon na súperovom ľade podľahla.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra s druhou prehrou v príprave: Hokejisti podľahli v Piešťanoch
Zdroj: Dnes24.sk

Nitrianski hokejisti vstúpili do svojho ďalšieho prípravného zápasu aktívne. Už v 9. minúte sa hostia na ľade Piešťanských havranov dostali do vedenia. Kováčik sa rozhodol vystreliť a spravil dobre. Od obrancových chráničov sa puk odrazil do Ondrejkovej brány (0:1). O 6 minút neskôr sa z gólu tešili aj domáci hráči. V presilovke 5 na 3 sa presadil strelou z prvej Melichárek (1:1). Piešťany pridali druhý zásah už o 40 sekúnd. Románek si s pokojom obkorčuľoval nitriansku bránu a prihrával na Lušňáka. Ten svoju šancu premenil a poslal domácich do jednogólového vedenia (2:1).

Studená sprcha a Tománekova paráda

Studená sprcha pre nitrianskych hokejistov prišla v 23. minúte zápasu. Ručkayovi sa podarilo uvoľniť za bránou, posielal prihrávku na Bira a ten s pokojom Angličana skóroval do odkrytej brány Nitry (3:1). Nádej na nitriansku striedačku priniesol v 25. minúte Tománek. Pekným spôsobom sa zbavil domáceho obrancu. Následne s hokejkou prestrčenou pomedzi nohy prekonal piešťanského gólmana (3:2).

Druhá prehra v príprave

V poslednej časti hry sa po dvoch minútach presadili opäť piešťanskí hokejisti. Ihneď po vhadzovaní získal puk Holovič a poslal puk do malej medzery nad Kristanových plecom (4:2). Nitra sa ešte snažila skorigovať nepriaznivý výsledok. Gól však prišiel až v poslednej minúte zápasu. Ordzovenský strieľal od modrej čiary. Prudkú strelu však Ondrejka vyrazil vysoko nad seba a puk dopadol na bránkovú čiaru. Tam ho pohotovo dorážal Chrenko (4:3). Nitra si tak pripísala druhú prehru v prebiehajúcej príprave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM