Rastislav Búgel Hokej

HK Nitra dostal licenciu na novú sezónu

Po štvorici tímov HC Košice, HK 36 Skalica, ŠHK 37 Piešťany a HC'05 Banská Bystrica splnili podmienky na štart v novom ročníku hokejovej Tipsport extraligy aj jej zvyšní šiesti účastníci.

//„Všetky kluby čestným prehlásením a dokladovaním deklarovali svoje vyrovnanie všetkých záväzkov voči hráčom a trénerom. Termín a podmienky tak splnili, extraliga normálne odštartuje. Vlastníkom extraligových licencií je SZĽH a predpokladám, že licencie vystavia v priebehu tohto týždňa,“ //uviedol pre hokejportal.net predseda Pro Hokej Vladimír Paštinský.

Kým spomínané prvé štyri tímy sa udelením extraligových licencií mohli pochváliť už v závere augusta, MHC Mountfield, HK Poprad, Dukla Trenčín, HK Nitra, HKM Zvolen a MsHK Žilina dostali na na splnenie všetkých podmienok termín do 7. septembra.

V Nitre bude hrať aj Jozef Stümpel! **[link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.142341_Jo­zef-Stumpel-sa-s-vedenim-dohodol!]Viac sa dozviete TU![/link] **Neistota na nitrianskom ľade! Viac sa dozviete [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.141330_Ni­tra-bez-extraligy?-HK-este-nedostalo-licenciu]v TOMTO článku![/link]

Nitra24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM