Správy

Hasiči a policajti zasahovali na UKF: Na mieste bolo cítiť plyn

Z prasknutého potrubia na budove univerzity vytekala voda. Policajtom však robil väčšie starosti zápach plynu, ktorý na mieste zacítili.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči a policajti zasahovali na UKF: Na mieste bolo cítiť plyn
Zdroj: TASR

Hliadka mestskej polície preverovala na Triede Andreja Hlinku nahlásený únik vody a podozrenie na únik plynu na hlavnej budove UKF. Mestská polícia o zásahu informuje na svojom webe.

Policajti po príchode na miesto potvrdili únik vody z prasknutej vodovodnej trubky, ktorá bola pripevnená na fasáde budovy. Hliadka však mala starosti aj kvôli zápachu plynu, ktorý bolo cítiť na niektorých miestach.

„Cez tiesňovú linku 112 mestskí policajti privolali výjazd HaZZ, ktorý na miesto prišiel v priebehu desiatich minút. Zápach plynu miestami cítila aj zasahujúca posádka hasičov,“ uvádza mestská polícia.

Na miesto privolali zodpovednú osobu z UKF a aj poruchovú službu SPP. „Na miesto poruchy prišiel technik SPP a správca budovy UKF, ktorý otvoril vstup do budovy a umožnil príslušníkom HaZZ zastaviť prítok vody do prasknutej trubky. Súčasne technik SPP vykonával merania na mieste, kde bolo cítiť zápach plynu a taktiež aj v okolí budovy. Únik plynu sa však meraním nepotvrdil,“ konštatuje polícia.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM