Monika Földešiová Kultúra

Haberova (50) rozlúčka v Nitre, šušká sa o playbacku!

Dlho očakávané rozlúčkové turné skupiny Team a jej frontmana Paľa Haberu si spravili zastávku aj v Nitre. Včera ponúkol v športovej hale mnoho nestarnúcich evergreenov, niektorých divákov však jeho vystúpenie vôbec neočarilo. Dokonca sa šepkalo ako p

Obávaný i vážený kat speváckych či talentových súťaží Paľo Habera (50) sa včera rozlúčil s nitrianskym publikom. Vypredaná športová hala a „mačkanica“ fanúšikov spôsobila, že koncert začal s miernym oneskorením. Po zhruba štvorminútovom intre vyšiel na pódium jubilant, vzal svoju povestnú gitaru a show sa mohla začať. Diváci skandovali, kričali, samozrejme i spievali… Mám na teba chuť, Prievan v peňaženke, Láva… Týmito hitmi si získaval dav. A hitov bolo oveľa viac, známych i menej známych.

[youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/v–p8NsDqPA[/youtube] zdroj: youtube.com

Podľa niektorých prítomných však nešiel naživo počas celého koncertu.// „Neotváral poriadne ústa, stíhal prežúvať žuvačku, … Neviem, akosi sa mi to nezdalo,“// **vravel jeden z prítomných Nitranov Marek. Podobné špekulácie o playbacku vznikli aj na košickom koncerte v rámci tohto finálneho turné.// **„Fanúšikom sa podarilo nakrútiť zábery, na ktorých spevák vôbec nepôsobí ako profesionál. Habera sa rozhodol komunikovať s návštevníkmi koncertu a nasmeroval mikrofón do davu. Aj v tejto chvíli však bolo na štadióne počuť jeho hlas, akoby pokračoval v spievaní,“// informoval portál topky.sk.

[youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/BqFML7mr­bc8[/youtube] zdroj: youtube.com

Zmiešané pocity mala aj Kristína, ktorá prišla na koncert z neďalekých Zlatých Moraviec.// „Na začiatku to bolo o ničom, ale potom sa to rozprúdilo a výsledok bol super. Ako iní starší speváci, aj on žije jeho starými hitmi. Celkovo to hodnotím veľmi pozitívne, super atmosféra. No mám pocit, ze nie všetko spieval naživo.“//

Z vyššie uverejnených videí z nitrianskeho koncertu však žiadny playback necítiť. Nech je to už akokoľvek, podľa nášho úsudku sa ľudia bavili a z koncertu odchádzali so spokojnosťou na tvári. A ako sa páčilo vám? :)

habera v Nitre
28
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM