Lucia Lauková Rôzne

Geniálne študentské VIDEO natočené na jeden záber vás dostane: Zimomriavky zaručené!

Nitrianski študenti sa prekonali. A vôbec nejde o video z maturantských radov. Tentokrát to urobili najmä pre svoju školu.

Ilustračný obrázok k článku Geniálne študentské VIDEO natočené na jeden záber vás dostane: Zimomriavky zaručené!
Zdroj: YouTube.com

Pri príležitosti osláv 25. výročia založenia Spojenej katolíckej školy v Nitre natočilo 65 študentov GCM v Nitre hudobné video na jeden záber. Video vzniklo začiatkom mája a príprava naň trvala dva týždne. Študenti ale i samotná škola môže byť na podaný výkon právom hrdá.

Študentské video sa po krátkom úvode poriadne rozbehne. Za pochodu nás študenti prevedú takmer celým areálom školy. Pri zapnutej kamere sa jeden za druhým striedajú a v tanečnom kroku prechádzajú od gymnázia cez jedáleň, základnú školu, internát, kostol, až do telocvične.

Popritom imitujú známych spevákov či choreografie k vybraným piesňam. „Scenár a hudbu tvorili žiaci I.A, menovite Andrej Piňák, Dominik Pecho a Marcel Meluš, pod taktovkou nášho bývalého študenta Andreja Karlubíka a pani profesorky Mitošinkovej. Účinkujú žiaci 1. – 4. ročníka, sexta a oktáva gymnázia,“ povedal učiteľ Jaroslav Votoček.

Video nenudí, práve naopak určite vám vyčarí úsmev na tvári. Oplatí sa dopozerať až do konca, kde študenti nezabudli na peknú bodku.

Foto: ilustračné

Geniálne študentské VIDEO natočené na jeden záber vás dostane: Zimomriavky zaruč
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM