Lucia Lauková Správy

FOTO zo slávnostného otvorenia Pavilónu hudby: Pozrite si ako vyzerá nový objekt UKF v Nitre

Pavilón hudby je už pevnou súčasťou Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre. Pozrite si fotografie zo slávnostného otvorenia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO zo slávnostného otvorenia Pavilónu hudby: Pozrite si ako vyzerá nový objekt UKF v Nitre
Zdroj: TASR

Univerzita Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre 26. mája o 10.00 hodine slávnostne otvorila svoj novopostavený objekt. Využívaná bude najmä pre potreby študentov Katedry Hudby. „V budove sa nachádzajú priestory na výučbu študijných programov Katedry hudby Pedagogickej fakulty UKF, ako aj pre odborné disciplíny vo viacerých pedagogických, umelecko-výchovných a humanitných odboroch akreditovaných na univerzite,“ uvádza sa na stránke UKF v Nitre.

Slúžiť bude aj pre odborné disciplíny vo viacerých pedagogických, umelecko-výchovných a humanitných odboroch akreditovaných na univerzite. Ako uvádza web UKF, pavilón hudby je vybavený multifunkčnou koncertnou a divadelnou sálou, baletnou sálou, zvukovým laboratóriom a súborom učební na prednášanie teoretických predmetov.

S výstavbou začali v roku 2014, financovaná bola zo Štrukturálnych fondov Európskej únie a zo zdrojov univerzity. „Tá v ňom získava reprezentatívny priestor nielen pre pedagogické účely, ale aj pre rozsiahlu umeleckú činnosť Katedry hudby a ďalších katedier univerzity,“ píše sa na webe UKF v Nitre.

FOTO zo slávnostného otvorenia Pavilónu hudby: Pozrite si ako vyzerá nový objekt
11
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM