Rastislav Búgel Šport Iné športy

FOTO: Volejbalový majster stále bez prehry, Nitra ozbíjala mladíkov z Trenčína

Volejbalisti Nitry nastúpili na ďalší zápas najvyššej súťaže. Na svojej palubovke hostili mladý tím z Trenčína.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Volejbalový majster stále bez prehry, Nitra ozbíjala mladíkov z Trenčína
Foto: Monika Földešiová / Zdroj: VKP Bystrina SPU Nitra

Volejbalisti VKP Bystrina SPU Nitra hostili na domácej palubovke celok COP Trenčín. Stalo sa tak počas piateho extraligového kola. Nitrania potvrdili rolu favorita a nedopustili prekvapenie. Domáci volejbalisti sa tak tešili zo štvrtého víťazstva v aktuálnej sezóne.

VKP Bystrina SPU Nitra – COP Trenčín 3:0 (19, 17, 17)

rozhodovali: Viktoríni-Lisá D., Gerboc A., trvanie zápasu 73 minút

zostava Nitra: Grut 5, Ludha 10, Rehák 12, Malina 4, Horník 11 , Zaťko 2, libero Turis, striedali Kubš 6, Mečiar 1, Hollý 0.

„Veľmi ťažko sa hodnotí tento zápas. Nesplnili sa tie očakávania, ktoré sme mali pred zápasom. Mali sme tam strašne veľa neporiadku a práve takéto zápasy slúžia na to, aby sa ten neporiadok vyčistil. Na to, aby sme sa my rozohrali a dostali do určitej formy, potrebujeme hrať konzistentne. Pokiaľ si niekto myslí, že má isté miesto v základnej zostave, tak to budeme musieť vyriešiť,“ povedal pre klubový web tréner Nitry Marek Kardoš.

Pre web nitrianskeho klubu poskytol vyjadrenie aj Peter Kalný, tréner Trenčína: „Nitra potvrdila rolu favorita. Keby som vymazal v každom sete tých 5 minút, ktoré sme prehrali 1:6 alebo 1:7, tak sa dalo na to aj pozerať. Ale práve v takýchto momentoch sa ten set rozhodne . Ako aj úvod prvého, záver druhého a v poslednom bola tiež séria piatich chýb. Niektoré veci sme splnili, ale naším najväčším nepriateľom bol počet chýb.“

FOTO: VKP SPU Nitra - COP Trenčín 3:0
17
Galéria
Foto: Monika Földešiová / Zdroj: VKP Bystrina SPU Nitra
Zdroj: VKP Bystrina SPU Nitra
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM