Lucia Lauková Správy

FOTO: UKF vs. SPU v netradičnom meraní síl, nitrianskych študentov zabávali preteky v slalome na rieke

Zraky verejnosti pritiahli aj tento rok preteky vo vodnom slalome na rieke Nitra. Zápolili medzi sebou študenti vrámci Nitrianskych univerzitných dní.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: UKF vs. SPU v netradičnom meraní síl, nitrianskych študentov zabávali preteky v slalome na rieke
Zdroj: TASR

Vodného slalomu sa zúčastnili 3. mája študenti Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre a Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Podujatie je súčasťou Nitrianskych univerzitných dní. Hlavnou myšlienkou je zlepšiť nielen vzájomnú komunikáciu ale aj spoluprácu medzi oboma univerzitami.

Aj tento rok pritiahli preteky na rieke Nitra pozornosť verejnosti. Bolo sa veru na čo pozerať. Súťažiaci študenti si zdolávanie našej rieky naozaj užili. Svedčia o tom aj priložené fotografie z podujatia.

Nitrianske univerzitné dni odštartovali 25. apríla. Za sebou už máme viaceré podujatia, ktoré sa konali predovšetkým v areáloch univerzít. Do ulíc sa však študenti ešte len chystajú a to 10. mája pri zavŕšení Nitrianskych univerzitných dní. Ich koniec bude veľkolepý a k pôvodnému programu sa pridajú aj ďalší účinkujúci.

Môže vás zaujímať:

ZMENA V PROGRAME! Na záver Nitrianskych univerzitných dní vystúpia zvučné mená

Mierumilovný predátor Richard oslavuje 17 rokov: Dotknúť sa ho je zážitok

Pozrite si fotografie z vodného slalomu v priloženej galérii!

FOTO: Preteky vo vodnom slalome študentov univerzít na rieke Nitra
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM