Lucia Lauková Správy

FOTO: Strojársky veľtrh v Nitre otvoril brány, prišlo takmer 660 vystavovateľov

Na nitrianskom výstavisku agrokomplex odštartoval ďalší ročník Strojárskeho veľtrhu. Pozrite sa ako to vyzerá po jeho otvorení.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Strojársky veľtrh v Nitre otvoril brány, prišlo takmer 660 vystavovateľov
9
Galéria
Zdroj: TASR

V utorok 23. mája odštartoval v priestoroch výstaviska agrokomplex v poradí 24. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu. Zúčastňuje sa ho takmer 660 vystavovateľov a zastúpení firiem z 23 krajín. Vystavovatelia predstavia najnovšie stroje, zariadenia, výrobky alebo samotné technológie výroby.

Ako informoval riaditeľ výstaviska Mário Dinga, nepôjde len o statické ukážky exponátov. Návštevníci si budú môcť pozrieť procesy a chod strojov či prístrojov na vlastné oči. Veľtrh potrvá do 26. mája.

Súčasťou veľtrhu budú štyri sprievodné výstavy, 23. ročník medzinárodnej výstavy zvárania a technológií pre zváranie Eurowelding, 23. ročník medzinárodnej výstavy zlievania, hutníctva a metalurgie CAST-EX, 17. ročník medzinárodnej výstavy elektrotechniky, merania a automatizácie EMA a 5. ročník prezentácie výskumných a vývojových pracovísk vysokých škôl a univerzít technického zamerania a konfrontácia ich výstupov s praxou Techfórum.

Súbežne s Medzinárodným strojárskym veľtrhom sa na výstavisku uskutoční 23. ročník medzinárodného veľtrhu elektrotechniky, energetiky, elektroniky, osvetlenia a komunikácií ELO SYS.

Fotografie z prvého dňa Medzinárodného strojárskeho veľtrhu v Nitre, nájdete v galérii!

FOTO: Strojársky veľtrh v Nitre otvoril brány, prišlo takmer 660 vystavovateľov
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM