Monika Földešiová Kultúra

FOTO: Mirka Kalisová a jej ÁNO sprevádzané slzami

Moderátorka markizáckych Televíznych novín a rodáčka z Nitry Miriam Kalisová (27) je už pod čepcom. Svoje "áno" povedala známemu fitness trénerovi a mužovi roka 2008 Martinovi Šmahelovi (29) po takmer 4-ročnej známosti. A my vám priblížime

Svoju lásku spečatila Mirka s Martinom na zámku v Oponiciach v blízkosti Nitry, a to rovno pod holým nebom. Obradné miesto s približne stovkou svadobčanov skrášľovalo prirodzene množstvo kvetov a nechýbal ani červený koberec. Dokonale naplánovaný scenár s romantickými skladbami podľa vlastného výberu novomanželov nemohlo naozaj nič prekaziť.

[blockquote]Mirku okrem sexi šiat od známeho návrhára Andreja Baraníka (tiež z Nitry) zdobili aj štyri družičky v zelených šatách. Martinov oblek, tiež šitý na mieru, pochádzal z dielne Marca Mirelliho [/blockquote]

Aj napriek tomu, že manželské sľuby nevesta so ženíchom na poslednú chvíľu zrušili, Miriam si „neodpustila“ pár slov a svojmu budúcemu manželovi pred všetkými priateľmi a rodinou so slzami v očiach vyznala lásku. To samozrejme dojalo aj väčšinu svadobčanov.

Príjemnú atmosféru v oponickom parku zavŕšilo vypúšťanie holubov a spoločné fotografovanie. Niektorých prítomných pobavili aj paparazzi schovávajúci sa za stromy či sediaci na oplotení objektu číhajúc na „tajné“ zábery :)

Potom už nasledoval večer plný dobrého jedla, zábavy a samozrejme aj prekvapení. Jedno z nich pripravila Patrícia Vittek, manželka slovenského futbalistu, ktorá spestrila večer svojím spevom. Doplnil ju aj Adam Ďurica s unplugged verziou niekoľkých pesničiek.

[blockquote]Veľmi narýchlo // „zbúchané“// bolo pre mladomanželov aj vystúpenie, ktoré pripravili markizácki kolegovia Marián Lechan a Michael Szatmáry. Tí im spolu s ostatnými zložili vtipnú pieseň k predpovedi počasia. Okrem spomínaných redaktorov prišli na svadbu aj spolumoderátor Karol Farkašovský, Danica Kleinová či Štefan a Eva Šprochovci. [/blockquote]

Oslava lásky manželov Šmahelovcov (Miriam prijala meno Šmahel Kalisová, pozn. red.) pokračovala so všetkou parádou až do úplného svitania.

My im samozrejme v mene celej redakcie i siete Global 24 prajeme veľa pevnej lásky a šťastia na spoločnej jazde životom.

foto: facebook.com, Peter Frank

miriam a martin
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM