Lucia Lauková Šport Hokej

FOTO: Hokejisti reprezentácie potešili fanúšikov v Nitre, rozdali stovky podpisov

Hráčov slovenskej hokejovej reprezentácie obkolesil dav fanúšikov. So stretnutia si fanúšikovia odniesli podpisy aj fotografie.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Hokejisti reprezentácie potešili fanúšikov v Nitre, rozdali stovky podpisov
32
Galéria

V stredu 8. februára potešilo nitrianskych hokejových fanúšikov mužstvo slovenskej hokejovej reprezentácie. Fanúšikovia sa mohli naživo stretnúť so svojimi hokejovými idolmi. Autogramiáda trvala takmer hodinu. Hokejisti rozdali stovky podpisov.

Na autogramiáde aj tréner

Tréner Zdeno Cíger si autogramiádu nenechal ujsť. Na tradičnú podporu domácich fanúšikov sa teší aj na zápasoch turnaja Slovakia Cup. „Dúfame, že domáci fanúšikovia nám pomôžu a my naopak budeme robiť všetko preto aby boli spokojní,“ hovorí tréner reprezentácie Zdeno Cíger.

Nitrianske publikum potešil aj nomináciou Mareka Slováka. „Budem veľmi rád, keď si to Marek užije. Čakajú nás ťažké zápasy, je to na ňom ako to zvládne. Nie som človek, ktorý tlačí na pílu, je to o tom aby si to užil. Každý má šancu ukázať sa v najlepšom svetle,“ doplnil tréner reprezentácie, Zdeno Cíger.

Teší sa na domáce publikum

Na pocity pred premiérovým zápasom v reprezentačnom tíme Slovenska sme sa spýtali aj útočníka HK Nitra Mareka Slováka. „Veľmi sa na to teším, je to prvýkrát a ešte aj v Nitre,“ povedal Marek Slovák. Ako ďalej priznal mladý útočník Nitry, zápasy pred domácim publikom užije, no cíti aj zodpovednosť. „Tréma možno že bude na začiatku chvíľku,“ dodal Marek Slovák.

Podpora fanúšikov

Fanúšikovia si stretnutie so svojimi hokejovými obľúbencami v OC Mlyny Nitra nenechali ujsť. A do obchodného centra v Nitre prišli malí aj veľkí nadšenci hokeja. „Prišli sme si pre podpisy od hokejistov. Najviac som sa tešila na Mareka Slováka. Veľmi sme sa tešili na túto autogramiádu,“ prezradila mladá fanúšička Biba. „Ja mám kúpený aj lístok na Slovakia Cup,“ povedala s nadšením fanúšička Viktória.

V galérii, si môžete pozrieť, ako to vyzeralo počas autogramiády reprezentácie v Nitre!

FOTO: Hokejisti reprezentácie potešili fanúšikov v Nitre, rozdali stovky podpiso
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM