Lucia Lauková Rôzne

FOTO: Deti si užívajú letné prázdniny. Venujú sa tomu čo ich baví

Deťom čas v priebehu letných prázdnin vypĺňajú aj mestské tábory. Zabávajú sa výlučne aktivitami, ktoré ich bavia. Pozrite sa, aké leto si užívajú Centre voľného času Domino.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Deti si užívajú letné prázdniny. Venujú sa tomu čo ich baví
Zdroj: TASR

Pre deti je počas dvojmesačných prázdnin pripravený pestrý program. Štvordňové turnusy sú naplnené aktivitami. V detskom mestskom tábore sa môžu zapojiť do rôznych športových a zábavných súťaží. Pripravené sú tvorivé dielne a energiu si vybijú na celodenných či poldenných výletoch a exkurziách.

Mažoretky a modelári

Pre dievčatá je otvorená aj letná škola mažoretiek, pre všetky dievčatá, ktoré túžia ovládať točenie paličky či naučiť sa zaujímavé gymnastické prvky. Chlapci, ale aj dievčatá si môžu vyskúšať svoju šikovnosť pri zhotovovaní papierových modelov, lietadiel, autíčok, postavičiek, šperkovníc, košíčkov, zvieratiek a iných v letnej škole papierových kúzel.

Výlety a exkurzie

CVČ Domino si pripravilo zážitok, ktorý sa bude deťom určite rátať, a to výlet vláčikom na kúpalisko do Nových Zámkov. Taktiež navštívia Nitriansku galériu, Krajskú knižnicu Karola Kmeťka, Botanickú záhradu SPU či dopravné ihrisko v Nitre. Deti si môžu pozrieť ukážky výcviku psov, odvážnejší si vyskúšajú jazdu na koníkoch. V programe nevynechajú návštevu Mestského kúpeľa v Nitre. Nakoniec deti spoznajú nových kamarátov a zažijú veľa pekných zážitkov.

Pozrite sa, ako trávia prázdniny deti v CVČ Domino v priloženej fotogalérii!

FOTO: Deti si užívajú letné prázdniny. Venujú sa tomu čo ich baví
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM