Rastislav Búgel Kultúra

Festivalové stálice a DJ EKG: Tohtoročný Majáles bude vo veľkom štýle

Nitrania sa aj tento rok môžu tešiť na populárny Majáles. Ten však tento rok prejde niekoľkými zmenami.

Ilustračný obrázok k článku Festivalové stálice a DJ EKG: Tohtoročný Majáles bude vo veľkom štýle
Foto: Rastislav Búgel

Obľúbený Majáles tento rok nebude súčasťou Nitrianskych univerzitných dní, ktoré sa budú konať v dňoch 23. apríla až 7. mája. Informovalo o tom mesto Nitra. Na hudobnú nádielku sa môžeme tešiť v pondelok 5. mája. Nitriansky Majáles bude prvým zo série troch podujatí, o deň neskôr sa môžu tešiť na hudobné vystúpenia obyvatelia v Žiline a o dva dni v Banskej Bystrici.

Aj s atrakciami

Ako informuje stránka usporiadateľa tohtoročného Majálesu, okrem hudobných interpretov sa môžeme tešiť na rôzne súťaže a adrenalínové atrakcie. Celým dňom bude sprevádzať moderátor Marek a DJ EKG. Začiatok Majálesu je naplánovaný na 15:00 hodinu.

Festivalové stálice

Na pódiu sa predstavia stálice slovenskej festivalovej scény. Tešiť sa tak okrem domácich interpretov môžeme na skupinu Polemic, Para, Medial Banana a Billy Barman.

Zárukou kvality Majálesu by mala byť agentúra, ktorá ho tento rok pripravuje. Tá už na Slovensku zabezpečovala vystúpenia takých velikánov hudobného neba, akými sú napríklad HIM, Boney M, Elton John, Pink alebo Joe Cocker.

Viac informácií o nitrianskom Majálese pre vás pripravujeme!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM