Rastislav Búgel Futbal

FC Nitra v novej sezóne: TOTO sú ceny vstupeniek a permanentiek na domáce zápasy!

Futbalový klub spod Zobora pomaly dokončuje svoju prípravu na nadchádzajúcu sezónu. Fanúšikom predstavil ceny jednotlivých vstupeniek a permanentiek.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra v novej sezóne: TOTO sú ceny vstupeniek a permanentiek na domáce zápasy!
Foto: Rastislav Búgel

„Vedenie FC Nitra stanovilo ceny vstupeniek a permanentiek na stretnutia 2.DOXXbet ligy a Slovenského pohára v sezóne 2015–2016,“ informuje stránka FC Nitra. Vstupenky na krytú tribúnu budú stáť 3 eurá (A1, A2, A4, A5), na nekrytú tribúnu zaplatíme dve eurá (A6, A7, B1, B2, B3, B4, C, D).

Dobrá správa aj tento rok poteší ženy, deti a držiteľov preukazu ZŤP. Všetci budú mať vstup na domáce zápasy bezplatný.

Rovnako sú už známe aj ceny permanentiek. Najdrahšou je VIP permanentka, ktorá bude stáť 660 eur na celú sezónu. „V cene permanentky je vstup na všetky domáce zápase do VIP zóny, parkovanie v areáli štadióna je tiež v cene permanentky,“ informuje FC Nitra. Druhým variantom je biznis permanentka. Za tú zaplatíme 100 eur. „V cene biznis permanentky je vstup do biznis zóny s občerstvením (v strede hlavnej tribúny). V cene permanentky nie je zahrnuté parkovanie v areáli štadióna,“ informuje klub spod Zobora.

Permanentka na krytú tribúnu stojí 40 eur, na nekrytú 25 eur. Okrem toho pripravilo FC Nitra v spolupráci s HK Nitra aj veľkú spoločnú permanentku na futbalové a hokejové zápasy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM