Rastislav Búgel Futbal

FC Nitra sa nevzdáva: Do bojov o záchranu zasiahnu dve nové posily!

Futbalový klub spod Zobora sa zmieta v nepríjemnej situácii. Boje o záchranu sú v plnom prúde. Nitra povolala dvoch nových legionárov.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra sa nevzdáva: Do bojov o záchranu zasiahnu dve nové posily!
Foto: Rastislav Búgel

Ako informovala oficiálna stránka klubu na Facebooku, do nitrianskych radov sa postavia dve nové posily. Guinejčan Vladimír Soares Forbs a Brazílčan Murilo Barbosa Lopes sa pokúsia pomôcť futbalovej Nitre zotrvať v najvyššej súťaži.

Odrátajú body

Záchranárske práce sa vo futbalovej Nitre stávajú pomaly tradíciou. Už v minulom roku mali „Corgoni“ namále, napokon však boje o zotrvanie v najvyššej futbalovej súťaži na Slovensku zvládli. Tento rok tomu nie je inak. Nitra je s 11 bodmi posledná. Súboje o záchranu zvádza s Dunajskou Stredou, ktorá v jarnej časti vybojovala prvé body a je o šesť bodov pred Nitrou. Dunajskej Strede však po základnej časti odrátajú pre korupčnú aféru 6 bodov. Boje o záchranu sa tak poriadne zamotávajú.

Zbrane o záchranu

Ako informoval klub na svojej stránke na sociálnej sieti, Guinejčan Vladimir Soares Forbs sa už predstavil v drese nitrianskej rezervy. Obaja 21-ročný legionári by sa mali stať silnou zbraňou v bojoch o udržanie v najvyššej súťaži.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM