Rastislav Búgel Futbal

FC Nitra s moderným webom: Konečne sme sa dočkali aktuálnych tabuliek a súpisiek!

Futbalový klub čelil v novej sezóne množstvu problémov. Fanúšikov netešil ani stav oficiálnej webovej stránky klubu. Tomu je našťastie koniec.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra s moderným webom: Konečne sme sa dočkali aktuálnych tabuliek a súpisiek!
Foto: Rastislav Búgel

Futbalový klub FC Nitra sa konečne vysporiadal s jedným z problémov, ktoré ho dlhodobo ťažili. Fanúšikovia nitrianskeho futbalu sa totiž na oficiálnej stránke klubu nedostali k aktuálnym tabuľkám, súpiskám a ostatným informáciám. To sa však konečne zmenilo a klub tak má vo vlastnej správe nový moderný portál.

Tvorená pre fanúšikov

Pôvodná stránka klubu bola od nového roka bez akejkoľvek programátorskej podpory. „Bez nej nebolo v našich silách niektoré veci zmeniť a upraviť. Týkalo sa to predovšetkým celej novej sezóny 2013/2014 počínajúc tabuľkou, rozpisom zápasov, kádrom mužstva a končiac mnohými ďalšími detailami,“ informuje Ivan Hurta z FC Nitra.

Mysleli na fanúšikov

„Pri tvorbe a príprave novej stránky jej autori mysleli predovšetkým na vás, návštevníkov,“ informuje Hurta z FC Nitra. Klub privíta všetky podnetné návrhy a námety na vylepšenie oficiálnej webovej stránky. „Verme, že o jej obsahové zlepšenie sa postarajú aj výsledky a tabuľkové postavenie našich futbalistov, prioritne A-mužstva a juniorky,“ dodal Hurta.

Nový web klubu nájdete na stránke FCNitra.eu .

FC Nitra s moderným webom: Konečne sme sa dočkali aktuálnych tabuliek a súpisiek
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM