Rastislav Búgel Futbal

FC Nitra posilnilo tím: Tesne pred prvým zápasom nové tváre v nitrianskom drese!

Futbalový klub spod Zobora využil prestupové obdobie naplno. Pár hodín pred zápasom s Trnavou prišli nové posily.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra posilnilo tím: Tesne pred prvým zápasom nové tváre v nitrianskom drese!
Foto: Rastislav Búgel

Na súpisku nitrianskeho Corgoň ligového tímu pribudlo 24 hodín pred výkopom zápasu v Trnave rovno šesť posíl. Nitra tak dala futbalovému svetu jasné znamenie, že boje o udržanie v najvyššej súťaži myslí vážne.

Do obranných radov sa vracia Jaroslav Kolbas, ktorý v nitrianskom drese na jeseň odohral 11 zápasov.

„Stred obrany posilní aj príchod odchovanca Partizána Bardejov Róberta Pillára,“ informuje FC Nitra. 22– ročný obranca naposledy pôsobil v Senici a Hradci Králové.

Klubu by mal pomôcť aj príchod skúseného brankára Matúša Putnockého. V drese Košíc a Slovana Bratislava odchytal krásnych 191 duelov.

Silné meno prichádza aj na pozíciu stredopoliara. 27-ročný Radoslav Augustín je hráčom Slovana Bratislava, ktorý hosťoval v Senci. „Bývalý mládežnícky reprezentant pôsobil aj v Bohemianse Praha 1905 a banskobystrickej Dukle,“ informuje FC Nitra.

„No a jarné góly v sieti súperov budú prioritou 22-ročného útočníka Matúša Mikuš, ktorý sa po ročnej anabáze v Admire Wacker Mödling rozhodol pomôcť v boji o záchranu a vracia sa domov,“ informuje FC Nitra. Mikuš s tímom absolvoval celú zimnú prípravu a stal sa tak napevno súčasťou tímu.

Do obranných radov pribudol aj Jaroslav Kostelný. Všetci spomenutí hráči budú trénerovi Hudecovi k dispozícii už počas sobotného zápasu v Trnave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM