Lenka Káčerová Rôzne

Dvojhlavý had v Nitre

Výstava Anaconda tour sa po niekoľkých zastávkach v rámci Slovenska zastavila aj v Nitre. V priestoroch výstaviska Agrokomplex si môžete až do nedele 8.11. pozrieť viac ako 300 plazov. Denne od 10:00 do 21:00.

Rodina Spindlerovcov z Nemecka sa venuje exotickým živočíchom už 35 rokov. Záľuba sa dedí z otca na syna. Anaconda tour sa spolu s desaťčlenným tímom prvýkrát objavila na Slovensku. „Niektoré deti majú psov, mačky, my sme mali odjakživa plazy,“ smeje sa Karl Spindler. Čo môžete na tejto jedinečnej výstave vidieť? Hadov až do dĺžky 7 metrov, 85 kg pytóna, aligátory, korytnačky Albino (ktoré sú celé biele), obrovské korytnačky vážiace až 65 kg, 3 metre dlhého stromového krokodíla, ktorý je priamym potomkom „t rexa“, leguány, škorpióny, tarantuly a iné druhy zriedkavých obojživelníkov a plazov. Ako jediný exemplár na svete Anaconda World priniesla na Slovensko aj „Hydru“ – viachlavého hada. Má ešte len 6 mesiacov, ale do dvoch rokov vyrastie do dĺžky až dva a pol metra.

Anaconda tour bude pokračovať po Slovensku a ak si ich nestihnete vychutnať v Nitre, môžete sa ísť pozrieť do Bratislavy a cez vianočné sviatky organizátori chystajú šou v športovej hale v Trenčíne.

Anaconda Tour
20
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM