Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Dve dopravné nehody pri Nitre: Ťažko zranené malé deti skončili v nemocnici

Vodiči pozor na cestách! Po dvoch dopravných nehodách neďaleko Nitry skončili 3 malé deti s ťažkými zraneniami v nemocnici.

Ilustračný obrázok k článku Dve dopravné nehody pri Nitre: Ťažko zranené malé deti skončili v nemocnici
3
Galéria
Zdroj: TASR

V stredu 10. januára došlo v okrese Nitra, krátko po sebe v ranných hodinách k dvom dopravným nehodám. Informovala nás o tom krajská policajná hovorkyňa KR PZ v Nitre, Božena Bruchterová. „Prvá nehoda sa stala desať minút pred pol ôsmou v obci Rišňovce. 29-ročný vodič jazdiaci na vozidle Renault Trafic zrazil na priechode pre chodcov 12-ročného školáka Jožka. Chlapček utrpel ťažké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Podľa slov policajnej hovorkyne Boženy Bruchterovej, alkohol v dychu vodiča policajti nezistili. „Presná príčina ako aj miera zavinenia dopravnej nehody je predmetom vyšetrovania. K vyšetrovaniu tejto dopravnej nehody bude pribraný znalec z odboru cestnej dopravy,“ uviedla nitrianska policajná hovorkyňa, Božena Bruchterová.

Druhá dopravná nehoda sa stala o pol ôsmej ráno v obci Cabaj-Čápor. „23-ročná vodička osobného motorového vozidla VW Passat zrazila na priechode pre chodcov dve maloleté chodkyne. 11-ročná Lilianka a 5-ročná Natálka boli s ťažkými zraneniami prevezené do nemocnice,“ prezradila policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Ako dodala, vodička sa podrobila dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom.

Aj v tomto prípade je podľa slov hovorkyne KR PZ v Nitre, Boženy Bruchterovej, presná príčina ako aj miera zavinenia dopravnej nehody, predmetom vyšetrovania. Rovnako bol k vyšetrovaniu dopravnej pribraný aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Foto: ilustračné

Dve dopravné nehody pri Nitre: Ťažko zranené malé deti skončili v nemocnici
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM