Rastislav Búgel Kultúra

Dvadsať bubeníkov a Eva Pavlíková. Vieme, ako sa nakrúcal videoklip

Populárne bubenícke zoskupenie Campana Batucada a Eva Pavlíková potešili priaznivcov nevšednej hudby. Pripravili pre nich zaujímavý videoklip. Vieme ako prebiehalo nahrávanie.

Ilustračný obrázok k článku Dvadsať bubeníkov a Eva Pavlíková. Vieme, ako sa nakrúcal videoklip
Zdroj: Dnes24.sk

Zoskupenie bubeníkov Campana Batucada poznajú všetci návštevníci kultúrnych podujatí doma aj v zahraničí. V spolupráci s Evou Pavlíkovou pripravili pre svojich priaznivcov milé prekvapenie. V poradí tretí videoklip sa tak zaradil po bok dvoch predošlých z roku 2011.

Spolupráca nebola náhodná

„S Evkou sa poznáme a v minulosti sme už spolupracovali. S mojou kapelou sme ju už hudobne doprevádzali aj na jej každoročných ´Zlatých večeroch´. Inšpirovaný mojimi zážitkami z Brazílie som ju oslovil aj pri tomto projekte a Evička s nadšením súhlasila,“ prezrádza na margo spolupráce líder bubeníckej show Igor Holka.

„Stretnutie a práca s Campanou Batucadou bola pre mňa prílevom energie a veľkým potešením. Veľmi pozitívne hodnotím výber samotnej skladby. Igor s členmi skupiny sú skvelí nielen muzikantsky, ale aj ľudsky,“ hodnotí spoluprácu speváčka Eva Pavlíková.

Nahrávanie je výsledkom množstva hodín práce

Zaujímavý videoklip sa nerodil ľahko. Za všetkým stojí veľké množstvo odpracovaných hodín. Svoje priestory zapožičali obe nitrianske divadlá. „Vďaka patrí riaditeľovi Starého divadla pánovi Spišákovi za poskytnutie sály, v ktorej sme mohli s takýmto ansámblom nahrávať a kvalitne nahrávať. Samotný klip sme točili asi 9 hodín v priestoroch DAB, a tu sme sa stretli s maximálnou ústretovosťou a hlavne profesionalitou všetkých pracovníkov. Hodiny pri mixe a práca v štúdiu nie sú spočítané,“ vraví Holka.

Máme sa na čo tešiť

Líder zoskupenia Campana Batucada neskrýva svoje nadšenie. Eva Pavlíková je podľa neho pani herečka s veľkým „P“. Svoju radosť z kvalitnej spolupráce Igor Holka neskrýva: „Je to profesionál a Človek. Spolupráca s ňou bola pre nás veľmi obohacujúca a veľká skúsenosť. A bolo to nielen za kamerou, ale aj za mikrofónom v hudobnom štúdiu. Každá chvíľa spolupráce bola radosť a máme ďalšie spoločné plány.“

Pri točení panovala výborná nálada, atmosféra a pozitívna energia. „A o tom Campana Batudaca je,“ uzatvára Igor Holka.

Campana Batucada ft. Eva Pavlíková „Besame“
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM