Rastislav Búgel Krimi

Dráma na sídlisku: Údajný feťák chcel vyskočiť z okna!

Na sídlisko Chrenová bola v doobedných hodinách privolaná hliadka mestskej polície. Okoloidúci ľudia tu videli sedieť v okne muža. Ten vykrikoval, že sa chce zabiť.

Na miesto dorazila motorizovaná hliadka MsP v Nitre. Už z diaľky policajti videli sedieť na parapetnej doske paneláku muža so šatkou na hlave.** „Po príchode príslušníkov MsP sa muž stiahol do vnútra bytu a už len občas krátko vyzeral z okna dolu smerom k mestským policajtom. Po potvrdení opodstatnenosti oznamu príslušník na operačnom pracovisku na miesto privolal ostatné zložky integrovaného záchranného systému, „ **informuje portál MsP Nitra.

Mladík (30) mal žiť v byte sám so psom. Podľa susedov sa jedná o známu firmu. Muž by mal holdovať omamným látkam. Keď sa muž dlhšie v okne neukazoval, rozhodli sa policajti o priamu komunikáciu. Vyšli na siedme poschodie bytovky a snažili sa s údajným// „feťákom“// komunikovať v snahe zabrániť v inom pokuse o samovraždu. Hasiči sa dnu snažili dostať pomocou plošiny. Na ich veľké prekvapenie bol byt prázdny.

„Mestským policajtom, ktorí boli prví na mieste činu, skrslo podozrenie, že muž musel z domu ujsť tesne pred príchodom policajtov k dverám bytu, a preto ešte raz preverovali, či dostali správny opis muža v okne. Zistili, že prvotný opis bol zavádzajúci, jednalo sa o nie 30 ročného, ale o 50 ročného muža.“ stojí na webe MsP v Nitre. Jeden z policajtov si následne uvedomil, že iného muža podobného opisu videl schádzať už bez šatky na hlave po schodoch k zadnému vchodu. O niekoľko ulíc ďalej muža objavili a priviedli späť k paneláku.

Mladík sa chcel zabiť skokom z mosta! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.139025_Dra­ma-na-moste:-Samovrah-chcel-skocit-pred-policajtmi!]Viac sa dozviete TU![/link] Bezdomovec sa podrezal medzi ľuďmi! [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138770_Zu­faly-cin-muza-(50):-Nemal-pracu,–v-parku-sa-podrezal!]Viac informácií v TOMTO článku![/link]

Nitra24.sk/mspnitra

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM