Rastislav Búgel Krimi

Dráma na nitrianskom internáte: Afganec (22) napadol nožom spiaceho spolubývajúceho!

Poriadna dráma sa udiala v priestoroch jedného z nitrianskych vysokoškolských internátov. Podľa polície mal nožom útočiť mladý Afganec.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na nitrianskom internáte: Afganec (22) napadol nožom spiaceho spolubývajúceho!
Zdroj: TASR

“Vo štvrtok 11.2.2016 asi o siedmej ráno sa na vysokoškolskom internáte na Akademickej ulici v Nitre odohrala dráma. V izbe na piatom poschodí napadol 22-ročný Ahmad svojho spiaceho 23-ročného spolubývajúceho a nožom mu spôsobil zranenia krku a chrbta,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ako informuje polícia, pred ďalšími útokmi sa poškodený ubránil uzamknutím na toalete. “Keď počul, že útočník telefonuje vykradol sa z toalety a snažil sa dostať na chodbu a k výťahom. Podozrivý sa mu v tom snažil zabrániť. Prenasledovanému mužovi sa ale podarilo sa mu dostať sa na vrátnicu, odkiaľ privolali políciu a záchrannú službu,“ informuje Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

“Policajná hliadka podozrivého 22-ročného muža z Afganistanu na mieste zadržala. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bol obvinený z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. V zmysle trestného zákona hrozí za tento obzvlášť závažný zločin trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

O zraneniach mladého študenta nás informoval aj Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby: „Približne o 7:45 ráno bola privolaná posádka na Akademickú ulicu v Nitre. Po ošetrení bol prevezený do nemocnice. Pacient bol pri vedomí, išlo o povrchové rezné poranenie v oblasti krku.“

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM