Rastislav Búgel Krimi

Dráma na Mostnej ulici: Hádka vyvrcholila útokom nožom a bodnými ranami!

Záver uplynulého týždňa priniesol v centre Nitry poriadne dramatické chvíle. Tie prežila skupina mladíkov, ktorí sa nachádzali na Mostnej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na Mostnej ulici: Hádka vyvrcholila útokom nožom a bodnými ranami!
Zdroj: TASR

Nitrianski policajti mali v nedeľu 8.novembra plné ruky práce. V centre mesta riešili nepríjemný incident. „Obvinený mal v nedeľu 8.11.2015 po predchádzajúcej hádke fyzicky napadnúť 23-ročného Adriana, 25-ročného Patrika a 28-ročného Filipa. K výtržnosti došlo v skorých ranných hodinách na Mostnej ulici v Nitre,“ informuje nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Ako informuje nitrianska polícia, vyšetrovateľ už stihol obviniť zo zločinu ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví a prečinom výtržníctva 24-ročného muža z obce Jarok. „Obvinený 24-ročný Igor zatváracím nožíkom s dĺžkou čepele 12 cm, bodol do brady, ramena a krku 25-ročného Patrika. 28-ročnému Filipovi spôsobil bodnú ranu na ľavom ramene a 23-ročného Adriána pichol do krku, pričom tento útok smeroval na dôležitý orgán,“ informuje Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Podľa informácií nitrianskej krajskej policajnej hovorkyne Boženy Bruchterovej, je obvinený v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. „V prípade preukázania viny hrozí za tieto skutky trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov,“ informuje Božena Bruchterová, nitrianska krajská policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM