Rastislav Búgel Hokej

Domáce zakopnutie v príprave: Hokejisti prehrali s Olomoucom

Nitrianski hokejisti sa v príprave opäť predstavili pred domácim publikom. Na nitrianskom štadióne privítali hráčov z Olomouca.

Ilustračný obrázok k článku Domáce zakopnutie v príprave: Hokejisti prehrali s Olomoucom
Foto: Rastislav Búgel

Prípravný zápas začali lepšie hosťujúci hokejisti, keď Cibuľu v nitrianskej bráne prekonal v 14.minúte Hrňa. Do konca prvej tretiny už Nitra nedokázala odpovedať.

V prostrednej časti zápasu sa po desiatich minútach hry konečne presadili aj nitrianski hokejisti. V 30.minúte prekonal hosťujúceho brankára Illo a bolo vyrovnané. O tri minúty neskôr skóroval aj Stümpel a Nitra sa dostala do vedenia (2:1). Nitrianska radosť nevydržala dlho. Už v 37.minúte Cibuľa za svoj chrbát pustil ďalší puk (2:2).

Do tretej tretiny tak oba celky vstupovali za nerozhodného stavu. Po nariadenom trestnom strieľaní sa opäť presadil Hrňa v drese Olomouca (2:3). O minútu neskôr už hostia viedli o dva góly. Tretí gól pridal Hrňa a hostia sa dostali na koňa. Gólový účet hostí uzavrel v 47.minúte Marosz (2:5). Nitra zmobilizovala všetky svoje sily a zásluhou Mila sedem minút pred koncom znižovala na rozdiel dvoch gólov. O minútu neskôr sa presadil aj Slovák a Nitra bola opäť v hre. Ani presilová hra a hra bez brankára však už Nitre nepomohla a tak na domácom ľade podľahla o jeden gól.

HK Nitra – Olomouc 4:5 (0:1, 2:1, 2:3)

Foto: Rastislav Búgel

HK Nitra - Olomouc
40
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM