Tlačové správy

Dokonalá ochrana vášho auta pred krádežou: VAM systém si môžete dať namontovať už aj na pobočke v Nitre

VAM – to je synonymum pre dokonalé zabezpečenie vášho auta pred zlodejmi. Ak sa objednáte na montáž do pobočky v Nitre do konca februára, môžete navyše zabezpečenie VAM R1 do vybraných modelov áut získať len za 290 € bez DPH.

Ilustračný obrázok k článku Dokonalá ochrana vášho auta pred krádežou: VAM systém si môžete dať namontovať už aj na pobočke v Nitre
5
Galéria
Zdroj: Autoalarm Vamos

Viete o tom, že autá sa kradnú vo veľkom, ale stále si myslíte, že vám sa to stať nemôže? Keď svoje auto však jedného dňa pred domom nenájdete, bude neskoro banovať za tým, čo ste mohli urobiť, a neurobili.

Možnosti ochrany vášho auta pred krádežou:

Poisťovňa
Áno, môžete vsadiť aj na poisťovňu, a čakať pol roka na vyplatenie peňazí za krádež vozidla. Za zostatkovú hodnotu, ktorú vám poisťovňa vyplatí, si však nové vozidlo v podobnej výbave kúpite len ťažko.

Zabezpečenie od výrobcu či čisto mechanické zabezpečenie auta
Nepomôže vám však ani ľahko prekonateľné čisto mechanické zabezpečenie či štandardná výbava od výrobcu, ktorá sa dá jednoducho obísť čítačkami či skenermi.

Ako teda spoľahlivo ochrániť svoje auto pred krádežou?

Odpoveď poznáme: svoje auto ochránite VAM systémom. Ide o 6-cestný elektromechanický zabezpečovací systém, ktoré dokonale ochráni vaše vozidlo pred všetkými spôsobmi krádeže. Zlodeji potom nepochodia ani vtedy, ak budú chcieť:

  • použiť rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použiť čítačky kódov či diaľkových ovládaní,
  • vymeniť spínaciu skrinku,
  • vymeniť riadiacu jednotku motora,
  • vymeniť palubnú dosku,
  • použiť duplikát kľúča.

Aká je spoľahlivosť VAM systému?

Hovorí sa, že vám neukradnú len to auto, ktoré nevlastníte. Nie je to však celkom pravda. Pokiaľ máte totiž VAM systém, môžete pokojne prespať celé noci bez obáv o ukradnutie vášho štvorkolesového miláčika.

Ako to vieme?

Pozrime sa do štatistík: VAM systém je v súčasnosti namontovaný vo viac ako 6000 vozidlách. Zlodeji sa pokúsili ukradnúť 500 z nich, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

VAM ponúka riešenie aj proti naloženiu vozidla či krádeži pneumatík Proti naloženiu vozidla či krádeži pneumatík vyvinula spoločnosť VAM system doplnkové zabezpečenie VAM ODŤAH, ktoré vaše auto pred týmto spôsobom krádeže ochráni. Ak by ste chceli ochrániť navyše aj interiér vozidla a kabínovú časť, vsaďte na doplnkové zabezpečenie VAM AKUSTIK.

Nová pobočka v Nitre

Po pobočkách v Bratislave a Kalnej nad Hronom spoločnosť VAM system otvorila na jeseň minulého roka novú pobočku aj v Nitre. Zabezpečiť si svoje auto doposiaľ neprekonaným zabezpečovacím systémom VAM môžete teda aj tu.

ŠPECIÁLNA AKCIA: Do konca februára môžete získať montáž zabezpečenia VAM R1 do vybraných modelov áut na pobočke v Nitre len za 290 € bez DPH. Všetky vaše otázky môžete smerovať na číslo 0902 846 888 alebo na mail info@vamsecurity.com.

Viac o tom, ako VAM systém funguje, si môžete prečítať na webe www.autoalarm-vamos.sk alebo nám zavolajte na 0902 846 888.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Autoalarm Vamos
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM