Rastislav Búgel Rôzne

Dlhšie otvorené cintoríny a posilnená doprava: Nitra sa pripravuje na Sviatok všetkých svätých!

Aj v Nitre sa už všetko pripravuje na Sviatok všetkých svätých. Nitranov potešia dlhšie otváracie hodiny cintorínov a posilnená autobusová doprava.

Ilustračný obrázok k článku Dlhšie otvorené cintoríny a posilnená doprava: Nitra sa pripravuje na Sviatok všetkých svätých!
Zdroj: Dnes24.sk

Sviatok všetkých svätých a tým aj zvýšený počet návštevníkov prinútil aj Správu cintorínov v Nitre predĺžiť otváracie hodiny nitrianskych cintorínov. Tie budú v čase od piatku 1. do utorka 5. novembra otvorené dlhšie. Otváracie hodiny cintorínov sú v tieto dni od 7:00 hodiny do 21:00 hodiny.

Prispôsobili sa aj autobusy

„Vzhľadom na očakávaný zvýšený záujem o spojenie k Novému cintorínu v Nitre bude doprava v tomto smere posilnená,“ informuje nitriansky autobusový prepravca Arriva Nitra. Posilnené spoje budú od piatka 1. novembra až do nedele 3. novembra. „Mimoriadna posilová linka označená akoP15 bude premávať na trase Centrum – Rázc. Žel. stanica – Cabajská –Nový cintorín a späť,“ informuje Arriva Nitra. Linka číslo 26 bude premávať po svojej bežnej trase a podľa bežného cestovného poriadku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM