Rastislav Búgel Futbal

Dlho doma neostal: Tréner Hipp vraj smeruje na lavičku Jihlavy

Trénera Michala Hippa netreba nitrianskym fanúšikom zvlášť predstavovať. Po pôsobení v FC Nitra by mal smerovať k našim západným susedom.

Ilustračný obrázok k článku Dlho doma neostal: Tréner Hipp vraj smeruje na lavičku Jihlavy
Zdroj: TASR

Slovenský futbalový tréner Michal Hipp smeruje podľa českých médií na lavičku po jeseni štrnásteho mužstva českej Synot ligy FC Vysočina Jihlava. Informoval portál iSport.cz.

Na poste by mal nahradiť Milana Bokšu, ktorý by sa mal vrátiť na post športového riaditeľa. Jihlava po zlom vstupe do sezóny po 6. kole odvolala trénera Luďka Klušáčka, ktorého vymenil Bokša. Vysočina je po šestnástich kolách o skóre za Bohemians štrnásta, predposledný Olomouc na ňu stráca jediný bod.

„Nemám problém sa ku všetkému otvorene vyjadriť, ale dohodli sme sa, že prvý výstup bude mať športový riaditeľ,“ povedal Hipp pre iSport.cz. Päťdesiatdvaročný odborník, ktorý bol asistentom Vladimírovi Weissovi pri slovenskej reprezentácii a naposledy trénoval druholigovú Nitru, by mal s Jihlavou už začať zimnú prípravu. Hipp má na konte ako hráč aj 5 štartov za československú a 5 štartov za slovenskú reprezentáciu.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM