Rastislav Búgel Krimi

Divná zábava mladíkov na Borine: Neplnoletí tínedžeri mali pri sebe marihuanu!

Mestská polícia pravidelne navštevuje miesta, na ktorých sa počas voľna stretáva mládež. Na Borine objavili mladíkov, ktorí mali pri sebe marihuanu.

Ilustračný obrázok k článku Divná zábava mladíkov na Borine: Neplnoletí tínedžeri mali pri sebe marihuanu!
Zdroj: Webnoviny.sk

Mestská polícia v Nitre sa pravidelne počas voľných dní zameriava na priestranstvá, na ktorých sa stretáva mládež, po ktorej ostáva neporiadok. Hliadky polície sa nevyhli ani odľahlej časti Boriny. Policajti tu objavili skupinku mladých ľudí posedávajúcich v kruhu na zemi.

Zábava s marihuanou?

„Ako tu už v podobných prípadoch býva, v strede mali umiestnenú improvizovanú nádobu na inhaláciu látky, ktorá podporuje dobrú náladu,“ informuje MsP v Nitre. Na priamu otázku príslušníkov: „Máte u seba marihuanu?“, mali dvaja z troch chlapcov v skupine viditeľne znervóznieť. Podľa MsP v Nitre sa však chlapci vyhovárať nemohli. Pri nohách im totiž ležali vrecká so zelenou sušinou.

Privolali políciu

„Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu bola 15 a 17-ročným mládencom obmedzená osobná sloboda a na miesto činu privolaná hliadka príslušníkov Policajného zboru Slovenskej republiky,“ informuje MsP v Nitre. Tá si následne chlapcov previezla na doriešenie. „Dve dievčatá (13 a 15) a chlapec (15) z Nitry budú tiež vypočutí v tejto veci ako svedkovia udalosti,“ informuje MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM