Lucia Lauková Kultúra

Deti v Nitrianskom kraji poslúchali: Na tieto miesta zavíta Mikuláš

Mikuláš svojou návštevou aj sladkou odmenou poteší aj deti z nášho kraja. Na týchto miestach sa s ním určite stretnete.

Ilustračný obrázok k článku Deti v Nitrianskom kraji poslúchali: Na tieto miesta zavíta Mikuláš
Zdroj: TASR

PROGRAM MIKULÁŠA V SOBOTU 3. DECEMBRA

TLMAČSKÉ VIANOCE

Mikuláš zavíta do Tlmáč už v sobotu 3. decembra. O 16.30 hodine je na program vítanie Mikuláša a rozsvietenie vianočného stromčeka.

HĽADÁ SA MIKULÁŠ V CENTRO NITRA

Deti čaká príbeh o hľadaní Mikuláša na motív obľúbenej rozprávky Hľadá sa Dory. Súčasťou hľadania bude aj tanečný workshop známeho tanečníka Bruica Žilku, ktorý deti naučí pár krokov. Tie môžu potom predviesť Mikulášovi. Ak sa deťom Mikuláša podarí nájsť, budú odmenené sladkými balíčkami.

MIKULÁŠSKY DEŇ A 10. VÝROČIE OC JUH

V sobotu 3. decembra sa budú v Topoľčanoch tešiť z príchodu Mikuláša, ktorý bude sprevádzať zaujímavý program. Program pre deti začne o 13.00 hodine. Svoje kúzla predvedie kúzelník Magic Tristan, nebudú chýbať tanečné vystúpenia. Deti sa môžu tešiť na maskotov z ľadového kráľovstva na speváčky Twiins a ohňostroj. Vo večernom programe sa môžu tešiť rodičia na vystúpenie Tomáša Bezdedu o 19.00 hodine. Neskôr o 21.00 h bude koncert skupiny Jumpin´ jack flash a zábavu ukončí DJ Nataly.

MIKULÁŠ V BOJNEJ

Mikuláš spolu s deťmi rozsvieti vianočný stromček v Bojnej. Na námestí v sobotu 3. decembra od 17.00 h, budú Vianočné trhy, programe vystúpi Ľudová hudba Bojňanci, deti z MŠ a ZŠ v Bojnej.

PROGRAM MIKULÁŠA V NEDEĽU 4. DECEMBRA

MIKULÁŠ NA NÁMESTÍ V NITRE

V nedeľu 4. decembra o 17.00 h zavíta do vianočného mestečka Mikuláš. Tak ako zvyčajne, aj tohto roku sa malí i veľkí môžu tešiť na zaujímavý program a najmä na jedinečný pyromuzikálový ohňostroj.

MIKULÁŠ V OC MAX

Mikuláš v nitrianskom OC Max bude spojený s oslavou 10. narodenín obchodného centra. Program odštartuje bubenícka show o 15.00 hodine. Pripravených je viacero atrakcií a samozrejmezdobenie medovníčkov. Mikuláš spolu s čertom a anjelom bude v nákupnom centre od 16.00 do 18.0 h.

MIKULÁŠSKY VLAK V NITRE

Mikulášsky vlak v Slovenskom poľnohospodárskom múzeu v Nitre bude premávať 4. 5. a 6., december od 09.00 do 16.00 hodine (posledná jazda vlakom o 15.30 hod.)

Tešiť sa môžete na jazdu parným vlakom NPŽ, ukážky pečenia oplátok, výstavu drotárskych majstrov, ochutnávku vianočného čaju, pečenie medovníkov a zvieratká v hospodárskom dvore. Vstupné 3 Eur dospelí, 1,50 eur žiaci a deti od 3 rokov a ZŤP zdarma.

MIKULÁŠSKY KARNEVAL NA ĽADE

Na zimnom štadióne v Topoľčanoch bude príchod Mikuláša spojený s karnevalom. Najkrajšie masky budú odmenené. Vstup je zdarma. Mikulášsky karneval sa bude konať 4. decembra v čase od 15.30 do 17.00 h.

PROGRAM MIKULÁŠA V PONDELOK 5. DECEMBRA

MIKULÁŠ VO VRÁBĽOCH

Mikuláš bude na Čerešňovom námestí v pondelok 5. december od 16.00 do 18.00 hodiny.

MIKULÁŠ V NOVÝCH ZÁMKOCH

V pondelok 5. decembra o 17.00 h zavíta Mikuláš aj do Nových Zámkov na Hlavné námestie. Nebudú chýbať sladké odmeny, čert aj anjeli.

MIKULÁŠ NA NÁMESTÍ HRDINOV

Príchod Mikuláša na Námestie hrdinov v Leviciach bude v pondelok o 17.00 h sprevádzať okrem čerta a anjela aj tanečné vystúpenie.

PROGRAM MIKULÁŠA V UTOROK 6. DECEMBRA

MIKULÁŠ V ŽREBČÍNE

Do Národného žrebčína v Topoľčiankach príde Mikuláš v utorok 6. decembra. Deti čaká zaujímavý program v historickej jazdiarni, Areál jazdiarne otvorí svoje brány o 15.00 hodine. Mikulášsky program začne o 16.00 hodine. Vstupné pre dospelých je 1 euro. Pre deti do 15 rokov je vstup zadarmo.

MIKULÁŠ V ZLATÝCH MORAVCIACH

V utorok o 16.00 hodine privítajú Mikuláša v Zlatých Moravciach na Námestí Andreja Hlinku.

MIKULÁŠ PARTY V MOTOLINE

6. decembra si pripravilo Motolino vystúpenie Mikuláša a jeho pomocníkov. Bude aj mikulášska diskotéka a mikulášsky balíček je v cene vstupného 10 eur.

MESTSKÝ MIKULÁŠ V ŠALI

V Šali privítajú Mikuláša o 17. 00 hodine spolu s DS Materinky. Vstupné je 1,50 eur. Pred príchodom Mikuláša si od 15.00 hod. budete môcť vyrobiť rôzne vianočné ozdoby, či darčeky.

Do mestskej časti Veča zavíta Mikuláš o 15.00 hod a spolu so sprievodom rozsvieti vianočný stromček.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM