Jakub Forgács Krimi

Deti dostali naozaj sprostý nápad, žiaľ ho aj zrealizovali: Tomuto čelil vlak pri Nitre!

Nebezpečná detská "zábavka" na železnici mohla ohroziť vlakovú premávku aj cestujúcich! Pozrite, čo vyparatili deti, keď okolo nich prechádzal vlak.

Ilustračný obrázok k článku Deti dostali naozaj sprostý nápad, žiaľ ho aj zrealizovali: Tomuto čelil vlak pri Nitre!
Zdroj: Dnes24.sk

Pokojnú jazdu vlaku zrazu narušilo v utorok krátko po 17-tej čosi nečakané. Na železnici neďaleko Nitry vyčíňali mladí ľudia, ktorí dostali naozaj hlúpy nápad.

Ešte iba deti si za cieľ svojho vyčíňania vybrali prechádzajúci osobný vlak. V hlave im totiž skrslo, že do neho začnú hádzať kamene a tento svoj naozaj nešťastný nápad následne aj zrealizovali.

„V Rišňovciach rušňovodič osobného vlaku 5115 oznámil hádzanie kameňov deťmi do vlaku,“ informovala Ivana Popluhárová z Generálneho riaditeľstva Železníc Slovenskej republiky.

„Išlo o osobný vlak vchádzajúci do stanice, teda pohybujúci. Vlak prichádzal zo smeru od Železničnej stanice Leopoldov,“ doplnila pre spravodajský portál Nitra 24 Ivana Popluhárová.

Táto nezodpovedná detská „zábavka“ sa mohla skončiť zle-nedobre. Tí, čo do ruky zobrali kameň a namierili na vlak si totiž asi neuvedomovali, že svojim konaním ohrozili nielen plynulú prevádzku železničnej dopravy, ale hazardovali aj so zdravím pasažierov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM