Rastislav Búgel Od Vás

Desivé chvíle na sídlisku: Dole kopcom sa rútila dodávka!

Obrovské šťastie v nešťastí mali obyvatelia Golianovej ulice na Klokočine. Nad ňou, na kopci, stojí prevádzka potravín. Auto zásobovania sa však dalo do pohybu a z kopca sa zrútilo priamo na parkovisko pod oknami bytovky.

O tom, že aj vy sa môžete stať tvorcami nášho spravodajstva sa presvedčila aj jedna z našich verných čitateliek. Na našu stránku na sociálnej sieti nám zaslala dve fotografie nehody spolu s krátkym popisom.

„Nákladné auto zbehlo od potravín Jednota z Petzvalovej na Golianovu ulicu. A napáchalo škodu pod kopcom. Našťastie nikoho nezrazilo,“ píše naša čitateľka. Nákladné auto zásobovania sa dalo nad kopcom do pohybu. Zastaviť sa ho však nepodarilo a tak sa niekoľko tonový kolos rozbehol dolu kopcom. Tam mu v ceste stála zelená Felícia. Nákladiak odhodil osobné auto do najbližšieho stromu. Keď sme sa dnes vybrali na miesto nehody zistiť viac, práve nakladali zničené auto na odťahovku. Bočné strany a predná časť Felície sú kompletne zničené. Na odťahovke svietil nápis „recyklácia vozidiel“. Auto je tak zrejme zničené už nenávratne.

Miesto nehody dnes „zdobí“ práve strom do ktorého bolo auto nárazom odhodené. Ten má na mieste stretu so zničeným autom odlúpenú kôru, malá ohrada okolo predzáhradky je rovnako poničená.** „ Je priam zázrak, že sa nikomu nič nestalo. Sú prázdniny a po sídlisku sa pohybuje množstvo detí. Pred tým vchodom často niekto posedáva na lavičkách,“ prezrádza pani Jarmila, ktorú sme oslovili pred vedľajším domom. „Nechcem ani pomyslieť, aké následky by to mohlo mať, keby auto odhodilo o meter ďalej, keby netrafilo ten strom,“** dopĺňa šokovaná pani.

Našťastie sa počas nehody nikomu nič nestalo. Všetko sa skončilo „len“ pre majiteľa auta zničením jeho tátoša.

[center]Nezabú­dajte! Aj vy sa môžete stať tvorcami nášho spravodajstva. Svoje tipy, námety, fotografie a videá zasielajte na náš mail: NITRA@GLOBAL24.SK[/center]

Postihnuté deti naozaj nie sú zlé. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.137697_Pos­tihnute-deti-naozaj-nie-su-zle]Presvedčiť sa o tom môžete v TOMTO článku od Vás![/link] Prekvapilo vás aj hniezdo postavené na dverách domu. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.135398_Pos­tavila-si-hniezdo-na-dverach-domu]Presvedčiť sa o kurióznom úkaze sa môžete TU![/link]

Foto: Nitra24.sk/facebook

nehoda_golianova
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM