Rastislav Búgel Krimi

Desiatky policajtov v teréne. Jaroslav sa nevrátil z hríbov

Jaroslav sa vybral na huby, no domov sa už nevrátil. Polícia prosí o pomoc pri pátraní po nezvestnom Jaroslavovi Buránskom z obce Žirany.

Nezvestný muž odišiel v pondelok 25. júna asi okolo 12.30 hod. z miesta svojho trvalého bydliska. Svojej družke povedal, že ide na hríby a odvtedy sa jej neozval. Jaroslav Buránsky je vysoký asi 170–180cm, štíhlej postavy. Má krátke šedivé vlasy a fúzy. V čase odchodu mal na sebe oblečené teplákové listové maskáče, sivú mikinu s kapucňou, sivú košeľu s krátkym rukávom a obuté mal čierne botasky s bielymi pásmi. // „Policajti od pondelka vykonávajú pátraciu akciu, do ktorej je nasadených niekoľko desiatok policajtov a psovodov. Do pátrania sa zapojili aj obyvatelia obce. Preverili viacero objektov prepátrali okolité obce a lesy zatiaľ s negatívnym výsledkom,“ //informuje Božena Bruchterová Hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Zo servisu ukradli BMW pomocou odťahovky. [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.137309_So­kujuca-kradez-BMW:-Odtahovkou-ho-odviezli-zo-servisu!]Viac sa dozviete TU![/link]

strateny
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM