Rastislav Búgel Futbal

Deľba bodov s Prešovom: Raketový úvod a záverečné zaváhanie

Atraktívne futbalové stretnutie mohli sledovať diváci pod Zoborom počas siedmeho nadstavbového zápasu. Ten priniesol spravodlivú deľbu bodov.

Ilustračný obrázok k článku Deľba bodov s Prešovom: Raketový úvod a záverečné zaváhanie
Foto: Rastislav Búgel

V siedmom kole nadstavbovej časti Doxxbet ligy hostila siedma Nitra tretí Prešov. Zápas sa začal poriadne zhurta, keď už z úvodnej akcie padol prvý gól zápasu. V druhej minúte sa oň postaral Valenta, ktorý zužitkoval Urblíkov dlhý pas a napokon prekonal aj hosťujúceho brankára (1:0). V 13.minúte sa sám na brankára hostí rútil Šmehyl, toho však k zemi stiahol Peter Leško, ktorý bol následne červenou kartou vykázaný z ihriska. Do polčasu prišlo ešte niekoľko pekných príležitostí, no ani jedna nebola zakončená gólom.

Aj v druhom polčase videli diváci pekný druholigový futbal a vyrovnanú hru. Už sa zdalo, že Nitra vo výhode o jedného hráča uchmatne plný bodový zisk, no v 88.minúte bol proti Prešovčan Šafranko. Tomu sa podarilo poodrážanú loptu usmerniť až do šibenice nitrianskej brány.

FC Nitra – 1. FC Tatran Prešov 1:1 (1:0)

Zostava FC Nitra: 33 Stránský – 6 Kostoláni (22. min. 13 Kotrík), 8 Petráš, 18 Dubeň, 26 Kotora – 17 Rakovan – 11 Šmehyl (83. min. 12 Miloš Fábry), 9 Urblík, 15 Ivančík – 20 Valenta (38. min. 19 Benčík), 7 Paukner

Foto: Rastislav Búgel

FC Nitra - 1. FC Tatran Prešov
23
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM