Marcel Mojžiš Krimi

Ďalšia smrť motorkára: Roman (†21) vletel do svahu!

Čierne dni motorkárov! Po hororovej zrážke mladíka na motorke s idúcim vlakom, došlo k ďalšej tragédii. O život prišiel Roman (†21), keď neprežil príšernú haváriu na svojom stroji po náraze do svahu priekopy.

Ďalší motocyklista prišiel o život v okrese Nitra! Tragická nehoda sa stala v stredu okolo poludnia na ceste medzi Dolnými Obdokovcami a Pohranicami. Pri predchádzaní dvoch osobných áut pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam 21-ročný Roman.

„Dostal šmyk a zišiel z cesty. Po náraze do svahu priekopy sa motorka vrátila späť na cestu, kde pokračovala v jazde. Vodiča odhodilo do poľa,“ opísala priebeh nehody hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

##Iba v utorok otriasla ľuďmi desivá nehoda mladého motorkára, ktorý sa na železničnom priecestí zrazil s vlakom! Viac [link=http://www­.nitra24.sk/clan­ky?extend.138464]TU![­/link][/size][/co­lor]

Aj napriek okamžitému zásahu lekárov mladý muž po prevoze do nemocnice zomrel. Prípadná prítomnosť alkoholu v krvi vodiča bude zisťovaná pri pitve. Pri nehode vznikla škoda na majetku za zhruba 2 500 eur. Okolnosti tragédie prešetruje nitriansky vyšetrovateľ.

motorkar
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM